Skip to content

Társadalmi felelősségvállalás

Karácsonyi jótékonysági akciónk keretében a Démétér Házat és a Bethesda Gyermekkórházat támogattuk
A Démétér Házban a csontvelő-transzplantáción átesett, orvosi felügyeletre szoruló gyermekek mihamarabbi felépülésén dolgoznak, adományunkkal a
Tovább
Három raklapnyi tartós élelmiszerrel segítettük az Oltalom Karitatív Egyesület munkáját
Nagy mennyiségben ajánlottunk fel és szállítottunk ki tartós élelmiszereket, többek között tésztát, sót, lisztet és
Tovább
Csepeli általános iskolát támogattunk
A csepeli Lajtha László Általános Iskolát támogattuk két raklapnyi adományunkkal.Az iskolának több százezer forint értékben
Tovább
Több száz doboz tartós élelmiszert és higiéniai terméket adományoztunk és juttattunk el a magyar-ukrán határra
A pénteki nap folyamán elszállítottuk a Ghibli és partnereink által felajánlott adományokat a magyar-ukrán határra, a
Tovább
Hagyományos karácsonyi jótékonysági akciónk keretében idén a Heim Pál Gyermekkórházat segítettük
A Ghiblinél hagyomány, hogy minden év decemberében kollégáink és partnereink segítségével karácsonyi jótékonysági akciót indítunk.
Tovább
„Passzold vissza tesó!” – Avagy mobiltelefonnal a csimpánzokért és a gorillákért kampány
A Ghibli lett a környezet- és természetvédelemmel, elsősorban a főemlősök védelmével foglalkozó Jane Goodall Intézet
Tovább
Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja

A Ghibli ügyvezető-tulajdonosa, Szabó Zoltán által életre hívott Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja logisztikai, raktározási, beszerzési és supply chain vezetőket tömörítő egyesület.

A Klub 2008-as megalakulása óta több mint 120 taggal rendelkezik, akik számára a szakmai szövetség kapcsolatépítési, szakmai fejlődési lehetőséget biztosít.

A klub a logisztikai szakma fejlődésének elősegítésére alakult, hogy olyan önkéntes és emberi kapcsolatokon alapuló közösséget hozzon létre, ahol a tagok egymást segítve törekszenek arra, hogy munkájuk könnyebbé, eredményesebbé és professzionálisabbá váljon. Az NLV Klub fő célja, hogy elősegítse a logisztikai szakma fejlődését, inspirálja és támogassa a logisztikai területén dolgozó szakembereket.

Ennek jegyében kerül megrendezésre minden évben – immár 15 éve – a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Konferenciája, ahol a logisztika legkiválóbb szakemberei, a szakma krémje találkozik, mintegy 300 fő. A résztvevők izgalmas előadásokon és workshopokon inspirálódhatnak, illetve olyan partnerekkel találkozhatnak, akiktől legújabb logisztikai vagy raktártechnikai megoldásaikat rendelhetik a jövőben.

A logisztikai szakma tehetséggondozása érdekében hozta létre az NLV Klub a Logisztikai Csapatbajnokságot, melyet 2021-ben már kilencedik alkalommal hirdetett meg felsőoktatási intézmények nappali tagozatos hallgatói részére. A csapatbajnokságon résztvevő hallgatók négy fordulón keresztül mérik össze tudásukat különböző logisztikával kapcsolatos feladatokban, 1.200.000 Ft. összdíjazásért és egyéb nyereményekért.