Skip to content

A Ghibliről

Küldetésünk

Folyamatosan törekszünk az egyre professzionálisabb és speciális logisztikai megoldásokra, mely az ügyfeleinknek versenyelőnyt és hosszú távú sikereket biztosít.
A standard szolgáltatásaink mellett keressük és lelkesedéssel oldjuk meg a speciális,
szakmai kihívásokat jelentő logisztikai feladatokat.

A Ghibli számokban:
0
nm raktárterület
0 +
éves tapasztalat
0 +
magasan képzett munkatárs
0
saját jármű
0 %
Minősített szolgáltatási arány

1996

A Ghibli megalakulása, ekkor elsősorban olaszországi szállításokkal foglalkoztunk

1999

Az alkalmazotti létszám gyors növekedésének köszönhetően szervezeti átalakítást eszközöltünk

2000

A saját járműflottánk kiépítése is elkezdődött

2004

Elkezdtük a raktározási tevékenységünket bővíteni

2008

12.000 négyzetméteren szolgáltattunk

2009

Átköltöztünk jelenlegi székhelyünkre a Csepeli Szabadkikötő területén belül, ahol már egy minden igényt kielégítő 1300 négyzetméteres iroda- és 15000 négyzetméter raktárterület állt rendelkezésünkre.

2013

A CECZ cégcsoport belépését követően a légi, tengeri és vasúti szállítmányozást is integráltuk a portfóliónkba

2018

Megérkezett első irányvonatunk Kínából, Xi’an-ból. Raktárkapacitásunk a szabadkikötő területén további 15000 négyzetméterrel bővült.

2020

Raktárkapacitásunk további 5000 négyzetméterrel bővült a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a Bud Cargo City területén, ahol napi több tízezer áru vámkezelését hajtjuk végre.

2021

További 20.000 négyzetméterrel bővítettük raktári kapacitásunkat Vecsésen, a ctPark területén, melynek köszönhetően már több mint 55.000 négyzetméteren nyújtunk raktárlogisztikai szolgáltatást.

2022

Megnyitottuk Pécsi irodánkat, továbbá Debrecenben, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér területén megnyílt új logisztikai raktárbázisunk és irodaközpontunk. Ennek köszönhetően országszerte már 7 helyszínen vagyunk jelen.

2023

Az elmúlt évek folyamatos növekedésének köszönhetően már több mint 250 munkatárssal büszkélkedhetünk országszerte. Jelenleg a közúti, a légi, a tengeri és a vasúti szállítmányozással együtt több mint 100 országba szállítunk már évek óta. Két világhálózatnak vagyunk a kizárólagos magyar tagja, melyeken keresztül világviszonylatban bármely desztinációba el tudjuk juttatni ügyfeleink áruit.

Büszkék vagyunk, hogy minket választottak

0 +
megbízás évente
0 %
A szervezett feladataink
minősített szolgáltatási aránya
0 m2
raktárkapacitás

Áruja nálunk gondos kezekben van

Nemzetközi partnerhálózatainknak köszönhetően áruját a világ bármely részére optimális feltételekkel szállítjuk el. Megbízóink között megtalálhatóak az autóipar, az elektronika, az FMCG és a vegyipar meghatározó vállalatai.

Garantáljuk a minőséget

Többek között autóipari, JIT beszállítóként kiemelten fontos számunkra, hogy időben és magas színvonal mellett érjenek célba megbízóink árui.

Mintha a saját raktára lenne

Több mint 60 raktári megbízónknak egyedi ügyféligényekre szabott tárolási megoldásokat és értéknövelő szolgáltatásokat biztosítunk.

Ügyfeleink visszajelzései
auchan
"Több, mint 1 éve megbízható partnerünk a Ghibli Kft. Ez idő alatt FTL, hűtést igénylő termékek import szállítmányozását végezték nekünk. A megrendeléseinket kivétel nélkül a vállalt határidőre teljesítették. A kommunikáció mindig gyors és hatékony volt. Elégedettek vagyunk a szolgáltatással és a jövőben is számítunk az együttműködésre. Bátran ajánljuk a cégcsoportot logisztikával kapcsolatos feladatok ellátására."
Auchan Magyarország Kft.
bauhaus
"A BAUHAUS SZAKÁRUHÁZAK Kereskedelmi Bt. 2018 óta áll folyamatos kapcsolatban a Ghibli Kft.-vel, raktározási feladatokat végeznek részünkre. A közös munka során pozitívumként kiemelendő a kapcsolattartó kollégák szakmai tájékozottsága, kommunikációja, rugalmassága, problémamegoldó képessége. Elégedettek vagyunk a szolgáltatások minőségével, és szívesen ajánlanánk a Ghibli Kft.-t másoknak is, mint megbízható és stabil partnert, akivel a jövőben is folytatni szeretnénk az együttműködést."
BAUHAUS
hps-lub
"2014 óta nyugodt szívvel bízzuk a teljes, komplex logisztikai feladatunkat a Ghiblire, legyen az szállítás, raktározás, fuvarszervezés vagy rendeléskezelés. A termékeink a gyártótól a végfelhasználókig rajtuk keresztül jutnak el."
HPS Lub Kft.
mol
"2011 óta megbízható fuvarozó partnerünk a Ghibli Kft. A kiajánlott fuvarokat biztonsággal, időben, megfelelő minőségben, az elvárt színvonalon végzi és juttatja el termékeinket a MOL Nyrt. megrendelői felé belföldön és Európa számos országába. A megfelelő szolgáltatási színvonal mellett a korrekt díjszabásnak és a Ghibli hozzáállásának köszönhetően együttműködésünk az elkövetkező években is folytatódni fog."
Mol Nyrt.
seg
„Köszönjük az évek óta tartó szoros együttműködést, a fair és baráti munkakapcsolatot! Kívánjuk, hogy maradjatok mindig ilyen ügyfélközpontúak! Sok sikert a jövőre nézve és Ghiblis flottát szerte Európában!”
SEG Automotive
unix
"A Ghibli-vel az UNIX AUTÓ Kft. több éves jó viszonyt, együttműködést tudhat maga mögött. Import/Export közutas fuvarokban, EU és EU-n kívül, FTL és részrakományokban dolgoztunk együtt. Kizárólag pozitív tapasztalataink vannak, a kért fuvarokat mindig az elvárások szerint teljesítették. A kommunikáció gyors és kiváló, jó a problémamegoldás. Abszolút elégedettek vagyunk a céggel és ajánlanánk őket másoknak is."
UNIX AUTÓ Kft.